VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor s hliníkovým predným panelom a časovým dobehom na 12V do vlhkého prostredia O 1

041063

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

86,90 €

86,90 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu
Ventilátor do kúpeľne s hliníkovým predným panelom na 12V s časovým dobehom Dalap 150 BFAZ 12 je dobrým pomocníkom na odvádzanie vlhkosti v miestnostiach, kde hrozí styk vody s elektrinou. Hodí sa na inštaláciu priamo nad vaňu či sprchovací kút do tzv. zóny č. 1. Časový dobeh zvyšuje komfort a efektivitu odvetrávania, pretože ventilátor pracuje aj po jeho vypnutí.

K ventilátoru je nutné použiť transformátor (nie je súčasťou dodávky) na premenu 230V na 12V.

Výhody ventilátora do kúpeľne na 12V s časovým dobehom Dalap 150 BFAZ 12
bezpečnú prevádzku aj v priestoroch, kde je riziko kontaktu s vodou a úrazu prúdom
časový dobeh s možnosťou nastavenia na 2 až 30 minút
tichý chod a dlhá životnosť
nenápadný dizajn s hliníkovým predným panelom, ktorý doladí kúpeľňu alebo WC
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami opatrenými prírubou

Nenápadný dizajn
Predný šedivý panel bez nápisov a loga skvele schová "telo" ventilátora. Preto ho môžete umiestniť do každej kúpeľne, na WC alebo do kuchyne, kde chcete zachovať prirodzený štýl bez rušivých elementov.

Montáž na stenu alebo do stropu
Tento kúpeľňový ventilátor na 12V s časovým spínačom je perfektný na inštaláciu priamo nad vaňu, sprchovací kút, umývadlo, alebo kuchynskú linku. Umiestniť ho môžete na stenu alebo do stropu.

Ovládanie časového spínača ventilátora
Časový spínač ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia od 2 do 30 minút. Časovač nastavíte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora. Pri hrubom a bezcitnom zaobchádzaní hrozí odtrhnutie, preto s kolieskom pracujte opatrne.

Pre ventiláciu do 5 metrov
Napriek tomu, že má ventilátor do kúpeľne na 12V s časovačom Dalap 150 BFAZ 12 kvalitný motor, je určený pre kratšie vzdialenosti vetracieho potrubia. Ideálnu funkčnosť dosiahnete pre ventiláciu najviac do 5 metrov.

Žiadne fenoly do ovzdušia
Zdravie je pre nás všetkých dôležité, preto je ventilátor do kúpeľne Dalap 150 BFAZ 12 vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Vďaka tejto technológii máte istotu, že pri transporte vzduchu nedochádza k uvoľňovaniu fenolov z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.

Vhodné príslušenstvo na vylepšenie funkcií
Transformátor na premenu 230V na 12V.

Zapojenie
1. Do elektrickej siete najskôr pripojte transformátor. Naň potom zapojíte samotný ventilátor.
2. Rozmontujte predný kryt ventilátora a rozoberte stredovú krytku, pod ktorou sa nachádza elektronická jednotka s 3 voľnými pinmi.
3. Dva po stranách sú označené “vlnkou” = stála fáza a nula (na pozícii nezáleží) a prostredná je označená “ST” = spínaná fáza. Pozri schému nižšie.

ďalšie produkty