VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor do kúpeľne Dalap 100 FPZ s časovačom a spätnou klapkou, O 100 mm

01346

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

39,26 €

39,26 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Dizajnový ventilátor do kúpeľne Dalap 100 FPZ s predným panelom v bielej farbe a časovým dobehom s priemerom 100 mm je vybavený spätnou klapkou, ktorá zabraňuje návratu už odvetraného vzduchu. Okrem elegantného čistého vzhľadu vyniká aj patentovaným motorom s guličkovým ložiskom. To zaisťuje dlhú životnosť zariadenia až 40 000 hodín nepretržitej prevádzky, a navyše umožňuje ventilátor inštalovať v horizontálnej aj vertikálnej polohe. Časový dobeh udržuje ventilátor v chode po nastavenú dobu aj po vypnutí svetla. Je vhodný na odvetranie kúpeľní, WC, kuchýň, malých kancelárií a ďalších priestorov, ktoré vyžadujú pravidelnú ventiláciu a kde dĺžka vetracieho potrubia nepresahuje 2 metre.

Výhody kúpeľňového ventilátora Dalap 100 FPZ
časový dobeh s rozpätím od 0 sekúnd (vypnuté) do 30 minút
spätná klapka na účinné bránenie návratu odpadového vzduchu
elegantný vzhľad je zaistený čistým dizajnom predného panelu v bielej farbe
patentovaný motor s guľôčkovým ložiskom
životnosť až 40 000 hodín nepretržitej prevádzky
hodí sa do každého bytového aj nebytového priestoru (napr. kúpeľne, WC, kuchyne)
ľahké zapojenie do el. siete a inštalácia v akejkoľvek polohe
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami

Ovládanie časového dobehu
Časový dobeh ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia, napr. po zhasnutí. Je možné ho úplne vypnúť alebo nastaviť v rozmedzí do 30 minút. Nastavenie vykonáte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora, kde v krajnej ľavej polohe je časovač vypnutý a v krajnej pravej je nastavený na 30 minút.

Stop spätnému prúdeniu
Tento výkonný ventilátor je vybavený plastovou spätnou klapkou, ktorá je súčasťou ventilátora a účinne bráni návratu už odvetraného vzduchu. Klapka je zabudovaná priamo na vývode ventilátora a je možné ju prípadne jednoducho sňať.

Pre vzdialenosť do 2 metrov
Ventilátor je vzhľadom na svoje technické parametre vhodný na použitie pre kratšie vzdialenosti vzduchotechnického potrubia, teda maximálne do 2 metrov. Zároveň je možné ventilátor použiť aj na priame odsávanie cez stenu.

Montáž na stenu alebo strop
Vďaka motoru s guľôčkovým ložiskom je možné ventilátor namontovať na stenu aj do stropu, teda v akejkoľvek polohe pri zachovaní všetkých jeho vlastností.

Žiadne uvoľňovanie fenolov do ovzdušia
Zdravie je pre nás to najdôležitejšie, preto je kúpeľňový ventilátor Dalap 100 FPZ vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Táto technológia zaisťuje, že sa pri transporte vzduchu neuvoľňujú žiadne fenoly z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.

Elegantný čistý dizajn
Ventilátor do kúpeľne Dalap 100 FPZ je osadený predným panelom v bielej farbe bez akéhokoľvek nápisu a loga. Bude tak pôsobiť nenápadne a pritom elegantne v akomkoľvek zvolenom priestore.

Zapojenie ventilátora Dalap 100 FPZ s časovým spínačom
Zapojenie ventilátora

1.Odstráňte predný panel.
2.Napájacie káble pretiahnite určeným otvorom.
3.Umiestnite vodiče do svorkovnice X podľa schémy zapojenia a upevnite ich dotiahnutím skrutiek na svorkovnicu (viď priložený manuál).
4.Upevnite vodiče pomocou káblovej svorky.
5.Vráťte predný panel a upevnite ho skrutkou.

Ak si neviete rady so zapojením ventilátora s časovým spínačom v kúpeľni či na WC, zverte ho radšej odborníkovi.

Vhodné príslušenstvo na vylepšenie funkčnosti
Plastové vzduchovody pre napojenie ventilátora aj na pripojenie do ventilačných šachiet.

ďalšie produkty