VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor do kúpeľne O 100 mm s automatickou žalúziou a časovým dobehom na 12V

041105

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

55,90 €

55,90 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Ventilátor do kúpeľne Dalap 100 LVZ 12 je vďaka transformátoru napájaný 12 voltami a je tak určený pre bezpečné používanie v miestach, kde hrozí kontakt s vodou. Svoje uplatnenie tak nájde nad vaňou, umývadlom alebo v sprchovacom kúte (v tzv. zóne "1"). Odvádzanie vlhkosti vám spríjemní automatická žalúzia fungujúca ako spätná klapka a časový dobeh s časovým rozpätím 2 až 20 minút. Ventilátor je vhodný pre vetracie potrubie do 2,5 metra.

K ventilátoru je nutné použiť transformátor na premenu 230V na 12V, ktorý nie je súčasťou balenia.

Výhody ventilátora do kúpeľne Dalap 100 LVZ na 12V :
bezpečná prevádzka aj pri veľmi vysokej vlhkosti – nie je riziko úrazu prúdom
časový dobeh v rozmedzí 2 až 30 minút
automatická žalúzia, nahrádza spätnú klapku
odolnosť a dlhá životnosť
čistý a praktický dizajn bez log a nápisov
jednoduchá inštalácia a zapojenie do siete
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami s prírubou

Praktický dizajn
Kúpeľňový ventilátor Dalap 100 LVZ na 12 voltov je v prednej časti vybavený automatickou žalúziou v čisto bielej farbe bez nápisov a log. Preto sa perfektne hodí do každej kúpeľne alebo na WC, kde si vyžaduje funkčnosť podporenú nenásilným dizajnom.

Inštalácia na stenu či do stropu
Ventilátor si jednoducho poradí s odťahom vlhkosti pri montáži na stenu aj do stropu - nezradí vás tak priamo v sprchovacom kúte na strope, ani na stene nad vaňou.

Na vetranie do 2,5 metra
Tento kúpeľňový ventilátor funguje výborne pri použití do vetracích potrubí kratších vzdialeností. Ľahko si tiež poradí s odsávanie priamo cez stenu.

Bez spätnej klapky, ale s automatickou žalúziou
Ventilátor Dalap 100 LVZ 12 je vybavený automatickou žalúziou, ktorá zabraňuje spätnému návratu už odvetraného vzduchu. Po spustení ventilátora sa žalúzie automaticky po 30 sekundách otvoria. Akonáhle dôjde k vypnutiu ventilátora, žalúzie sa za rovnaký čas sama uzavrie. Plní tak funkciu spätnej klapky, ktorú by ste inak museli inštalovať za ventilátor alebo do potrubia.

Bez fenolov, iba čistý vzduch
Zdravie je pre nás všetkých dôležité, preto je ventilátor do kúpeľne Dalap 100 LVZ 12 vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Vďaka tejto technológii máte istotu, že pri transporte vzduchu nedochádza k uvoľňovaniu fenolov z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.

Nastavenie časovača
Časový spínač ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia od 2 do 30 minút. Ovláda sa pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora. Koliesko je pomerne citlivé, a preto pracujte opatrne, aby nedošlo k jeho odtrhnutiu.

Zapojenie

1.Do elektrickej siete najskôr pripojte transformátor. Naň potom zapojíte samotný ventilátor.
2.Rozmontujte predný kryt ventilátora a rozoberte stredovú krytku, pod ktorou sa nachádza elektronická jednotka s 3 voľnými pinmi.
3.Dva po stranách sú označené “vlnkou” = stála fáza a nula (na pozícii nezáleží) a prostredná je označená “ST” = spínaná fáza.

ďalšie produkty