VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor s hliníkovým predným panelom a časovým spínačom O 100 mm, úsporný a tichý

041021

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

61,32 €

61,32 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Tichý chod, vetranie aj po vypnutí a patentovaný úsporný motor. To je ventilátor do kúpeľne s hliníkovým predným panelom a časovým dobehom, ktorý pri nízkej spotrebe vydrží spoľahlivo odsávať. Dalap 100 BFAZ ECO sa tak hodí nielen do kúpeľní, ale aj na WC, do kuchýň, do kancelárií a ďalších miestností, kde je dĺžka vetracieho potrubia maximálne 2,5 metra.

Výhody ventilátora do kúpeľne a WC Dalap 100 BFAZ ECO s časovým dobehom
časový dobeh v rozmedzí 2 až 30 minút
úsporný motor, ktorý znesie aj nepretržitú prevádzku
veľmi nízka hlučnosť 25 dB(A) a spotreba energie vďaka patentovanému motoru
moderný a decentný dizajn s hliníkovým predným panelom
kvalitné spracovanie
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami vybavenými prírubou

Funkčnosť s čistým dizajnom
Kúpeľňový ventilátor Dalap 100 BFAZ ECO sa honosí tichým chodom aj úsporným motorom. Tieto vlastnosti navyše „schováva“ za jednoduchý a čistý dizajn, ktorý predstavuje predný hliníkový panel bez nápisov a loga.

Na inštaláciu na stenu
Ventilátor do kúpeľne a WC Dalap 100 BFAZ ECO znesie aj tie najprísnejšie merítka kvality, ktoré vám dovolia efektívne odsávať miestnosť pri inštalácii na stenu. V tomto prípade ventilátor zaručuje 100% funkčnosť.

Ventilátor pre vetracie potrubie do 2,5 metra
Kúpeľňový ventilátor Dalap 100 BFAZ ECO patrí vo svojej kategórii medzi najúspornejšie a zároveň tiché ventilátory. Napriek tomu ho jeho konštrukcia predurčuje na odsávanie priamo cez stenu, alebo pre vetracie potrubie s maximálnou dĺžkou 2,5 metra.

Bez uvoľňovania fenolov do ovzdušia
Zdravie je pre nás všetkých dôležité, preto je ventilátor do kúpeľne Dalap 100 BFAZ ECO vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Vďaka tejto technológii máte istotu, že pri transporte vzduchu nedochádza k uvoľňovaniu fenolov z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.

Ovládanie časového spínača
Časový spínač ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia od 2 do 30 minút. Nastavenie vykonáte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora. Pri hrubom a bezcitnom zaobchádzaní hrozí odtrhnutie, preto s kolieskom pracujte opatrne.

Vhodné príslušenstvo na vylepšenie funkčnosti
Sľudová spätná klapka, ktorá zabráni vráteniu nežiaducich pachov a prúdeniu spätného vzduchu späť do miestnosti.
Riadiaca jednotka, ktorá obohatí ventilátor o mnoho užitočných funkcií (časový dobeh, čidlo vlhkosti, čidlo pohybu).


Zapojenie
Obtiažnosť: vyžaduje odbornú znalosť elektrotechniky
Potrebné náradie: malý plochý skrutkovač
Časová náročnosť: 15 minút

Rozmontujte predný kryt ventilátora a rozoberte stredovú krytku, pod ktorou sa nachádza elektronická jednotka s 3 voľnými pinmi.
Jeden pin je označený “L” (stála fáza), druhý “LT” (prerušovaná fáza) a tretí “N” (nulový vodič).
Na obrázku č. 3 nájdete schému správneho zapojenia, ktorá je súčasťou balenia každého ventilátora.
Ak si neviete rady so zapojením ventilátora s časovým spínačom v kúpeľni či na WC, zverte ho radšej odborníkovi. V rámci reklamácie neberieme ohľad na zničenie ventilátora počas inštalácie.

Pokiaľ si napriek tomu chcete ventilátor zapojiť sami na vlastnú zodpovednosť, odporúčame preštudovať návod na zapojenie ventilátora s časovým dobehom.

ďalšie produkty