VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor do kúpeľne s predným panelom a časovým spínačom O 125 mm, úsporný a tichý

041033

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

48,05 €

48,05 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Tichý chod, vetranie aj po vypnutí a patentovaný úsporný motor. To je ventilátor do kúpeľne s predným panelom a časovým dobehom, ktorý pri nízkej spotrebe vydrží spoľahlivo odsávať. Dalap 125 BFZ ECO sa tak hodí nielen do kúpeľní, ale aj na WC, do kuchýň, do kancelárií a ďalších miestností, kde je dĺžka vetracieho potrubia maximálne 3,5 metra.

Výhody ventilátora do kúpeľne a WC Dalap 125 BFZ ECO s časovým dobehom
časový dobeh v rozmedzí 2 až 30 minút
úsporný motor, ktorý znesie aj nepretržitú prevádzku
veľmi nízka hlučnosť 31 dB(A) a spotreba energie vďaka patentovanému motoru
moderný a decentný dizajn s predným panelom
kvalitné spracovanie
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami opatrenými prírubou

Funkčnosť s čistým dizajnom
Kúpeľňový ventilátor Dalap 125 BFZ ECO sa honosí tichým chodom aj úsporným motorom. Tieto vlastnosti navyše "schováva" za jednoduchý a čistý dizajn, ktorý predstavuje predný biely panel bez nápisov a loga.

Na inštaláciu na stenu
Ventilátor do kúpeľne a WC Dalap 125 BFZ ECO znesie aj tie najprísnejšie merítka kvality, ktoré vám dovolia efektívne odsávať miestnosť, či už ho nainštalujete na stenu. V oboch prípadoch ventilátor zaručuje 100% funkčnosť.

Ventilátor pre vetracie potrubie do 3,5 metra
Kúpeľňový ventilátor Dalap 125 BFZ ECO patrí vo svojej kategórii medzi najúspornejšie a zároveň tiché ventilátory. Napriek tomu ho jeho konštrukcia predurčuje na odsávanie priamo cez stenu, alebo pre vetracie potrubie s maximálnou dĺžkou 3,5 metra. Pre dlhšie vzdialenosti využite ventilátory do potrubia.

Bez uvoľňovania fenolov do ovzdušia
Zdravie je pre nás všetkých dôležité, preto je ventilátor do kúpeľne Dalap 125 BFZ ECO vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Vďaka tejto technológii máte istotu, že pri transporte vzduchu nedochádza k uvoľňovaniu fenolov z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.

Ovládanie časového spínača
Časový spínač ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia od 2 do 30 minút. Nastavenie vykonáte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora. Pri hrubom a bezcitnom zaobchádzaní hrozí odtrhnutie, preto s kolieskom pracujte opatrne.

Vhodné príslušenstvo na vylepšenie funkčnosti
Sľudová spätná klapka, ktorá zabráni vráteniu nežiaducich pachov a prúdeniu spätného vzduchu späť do miestnosti.

Zapojenie

Obtiažnosť: vyžaduje odbornú znalosť elektrotechniky
Potrebné náradie: malý plochý skrutkovač

Časová náročnosť: 15 minút

1.Rozmontujte predný kryt ventilátora a rozoberte stredovú krytku, pod ktorou sa nachádza elektronická jednotka s 3 voľnými pinmi.
2.Jeden pin je označený “L” (stála fáza), druhý “LT” (prerušovaná fáza) a tretí “N” (nulový vodič).
3.Na obrázku č. 3 nájdete schému správneho zapojenia, ktorá je súčasťou balenia každého ventilátora.

Ak si neviete rady so zapojením ventilátora s časovým spínačom v kúpeľni či na WC, zverte ho radšej odborníkovi. V rámci reklamácie neberieme ohľad na poničenie ventilátora počas inštalácie.

Pokiaľ si napriek tomu chcete ventilátor zapojiť sami na vlastnú zodpovednosť, odporúčame preštudovať návod na zapojenie ventilátora s časovým dobehom.

ďalšie produkty