VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor do kúpeľne axiálny v čiernej farbe O 100 mm so spätnou klapkou

041095

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

59,69 €

59,69 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Ventilátor Dalap DARK 100 mm vynikne vo vašej domácnosti vďaka svojmu štýlovému spracovaniu a čiernej farbe. Praktické využitie nájde predovšetkým v miestach s veľkou koncentráciou vlhkosti, ako sú napríklad kúpeľne či kuchyne. Je vybavený spätnou klapkou a má krytie IP25. Montáž je možná na stenu aj do stropu.

Výhody kúpeľňového ventilátora Dalap DARK 100 mm
štýlový dizajn v čiernej farbe
vybavený spätnou klapkou a tesnením, krytie IP25
montáž na stenu aj do stropu
jednoduché zapojenie a tichá prevádzka
nízka spotreba energie
jednofázový motor s tepelnou poistkou proti prehriatiu
guľôčkové ložiská pre dlhú životnosť

Praktické využitie
Kúpeľňový ventilátor Dalap DARK 100 mm je vhodný do väčšiny interiérov, ako sú napríklad obytné miestnosti, kancelárie, reštaurácie a pod. Vďaka spätnej klapke, ktorá je umiestnená na vývode ventilátora, tesniacim krúžkom a IP krytím IP25 využijete Dalap DARK 100 mm predovšetkým v miestach s veľkou vlhkosťou, to sú napríklad kúpeľne či kuchyne.

Štýlový dizajn
Dalap DARK 100 mm je celoplastový kúpeľňový ventilátor v čiernej farbe s dizajnovým matným krytom. Moderné spracovanie osvieži akúkoľvek domácnosť.

Dlhá životnosť
Jednofázový axiálne motor ventilátora má hlučnosť iba 25 dB, nebude vás tak rušiť, ak bude ventilátor v prevádzke. Motor je vybavený guličkovými ložiskami, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť až 40 000 hodín. Ventilátor je možné jednoducho zapojiť.

Ľahká a praktická montáž
Kúpeľňový ventilátor Dalap DARK 100 mm je možné ľahko namontovať do stropu či na stenu. Montáž sa vykonáva za pomocou skrutiek a hmoždiniek, sú súčasťou balenia. Spätná klapka, ktorá je súčasťou ventilátora, je zabudovaná priamo na vývode ventilátora a pokiaľ ju nevyužijete, možno jednoducho odstrániť. Čelný kryt sa pripevňuje nasadením (zacvaknutím) a použitím malého vrutu.

ďalšie produkty