VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Kúpeľňový ventilátor Dalap 125 ELKE Z s časovým dobehom

041457

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

30,12 €

30,12 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Ventilátor s časovým dobehom je určený skôr na časté alebo občasné odvetrávanie kúpeľní, spŕch, kuchýň a úžitkových priestorov. Nízky až stredný prietok vzduchu slúži na odvetrávanie na krátke vzdialenosti s malým odporom vzduchu. Ventilátor je plne kompatibilný s potrubím a PVC príslušenstvom s priemerom 125 mm.

Výhody kúpeľňového ventilátora Dalap 125 ELKE Z
časový dobeh s rozpätím od 0 sekúnd (vypnuté) do 30 minút
hodí sa do každého bytového aj nebytového priestoru (napr. kúpeľne, WC, kuchyne)
ľahké zapojenie do el. siete
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami

Časový dobeh
Časový dobeh ventilátora slúži na oneskorenie vypnutia zariadenia. Je možné ho úplne vypnúť alebo nastaviť v rozmedzí do 30 minút po prerušení napájania. Ventilátor tak pobeží po nastavenú dobu aj potom, čo napr. zhasnete svetlo a opustíte miestnosť. Nastavenie vykonáte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora, kde v krajnej ľavej polohe je časovač vypnutý a v krajnej pravej je nastavený na 30 minút.


Dizajn
Jeho klasický a nevýstredný design sa hodí takmer do každej domácnosti. Obal aj samotná vrtuľa sú vyrobené z kvalitného ABS plastu odolného proti UV žiareniu. Vďaka zakriveniu vrtule je ventilátor veľmi efektívny.

Motor
Motor ventilátora je navrhnutý pre častú prevádzku a nevyžaduje takmer žiadnu údržbu. Je vybavený ochranou proti prehriatiu.

Ventilátor je možné vybaviť týmto príslušenstvom
Externý snímač vlhkosti pre lepšiu funkčnosť vo vlhkom prostredí.

ďalšie produkty