VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Ventilátor do kúpeľne s automatickou žalúziou a časovým dobehom O 150 mm, výkonnejší motor

041128

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

84,12 €

84,12 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Využite silný patentovaný motor s guličkovými ložiskami a časový spínač ventilátora Dalap 150 LVZ - docielite perfektné odvetrávanie kúpeľne, WC, kuchyne či iných miestností aj po vypnutí ventilátora. Hodí sa do priestorov, kde dĺžka vetracieho potrubia nepresahuje 7 metrov. Automatická žalúzia nepustí späť do miestnosti žiadnu vlhkosť, ani iné nežiaduce aerosóly.

Výhody ventilátora do kúpeľne a WC Dalap 150 LVZ s dobehom
časový dobeh s rozpätím 2 až 30 minút
vyšší prietok vzduchu vďaka výkonnejšiemu motoru 345 m3/h
integrovaná automatická žalúzia, odpadá potreba spätnej klapky
až 40 000 hodín nonstop prevádzky vďaka patentovanému motoru s guličkovými ložiskami
spoľahlivosť, odolnosť a dlhá životnosť
jednoduchý a čistý dizajn
kompatibilita s naším potrubím aj mriežkami s prírubou

Prirodzený design
Pri inštalácii ventilátora do kúpeľne Dalap 150 LVZ sa nemusíte báť, že narušíte celkový vizuálny dojem miestnosti. Čelná strana je čisto biely a neobsahuje žiadne nápisy či logá, takže ventilátor pôsobí elegantne v každej kúpeľni aj na WC.

Spätná klapka? Automatická žalúzia jej plne zastúpi
Ventilátor Dalap 150 LVZ je vybavený automatickou žalúziou, ktorá zabraňuje spätnému návratu už odvetraného vzduchu. Po spustení ventilátora sa žalúzie automaticky po 30 sekundách otvoria. Akonáhle dôjde k vypnutiu ventilátora, žalúzie sa za rovnaký čas sama uzavrie. Plní tak funkciu spätnej klapky, ktorú by ste inak museli inštalovať za ventilátor alebo do potrubia.

Bez fenolov as čistým vzduchom
Zdravie je pre nás všetkých dôležité, preto je ventilátor do kúpeľne Dalap 150 LVZ vyrobený pomocou technológie FENOLSTOP®. Vďaka tejto technológii máte istotu, že pri transporte vzduchu nedochádza k uvoľňovaniu fenolov z plastov do vzduchu. Je dosiahnutý maximálny komfort pri výmene vzduchu a zachovaní zdravého prostredia.


Na stenu či do stropu
Pri inštalácii si môžete vybrať, či tento kúpeľňový ventilátor s časovým dobehom použijete na odsávanie cez strop či stenu. Silný a odolný motor s guličkovými ložiskami ľahko zvládne obe polohy a nestratí nič zo svojho výkonu.

Na odvetrávanie do 7 metrov
Patentovaný motor ventilátora je síce oveľa výkonnejší ako konkurenti v rovnakej triede, ale napriek tomu je primárne určený pre vetracie potrubie, ktorého dĺžka nie je dlhšia ako 7 metrov. Ventilátor je perfektný aj na odsávanie priamo cez stenu. Pre dlhšie vzdialenosti využite ventilátory do potrubia.

Ovládanie časového spínača
Časový spínač ventilátora do kúpeľne slúži na oneskorenie vypnutia od 2 do 30 minút. Nastavenie vykonáte pomocou malého skrutkovača otáčaním ovládacieho kolieska na riadiacej jednotke ventilátora. Pri hrubom a bezcitnom zaobchádzaní hrozí odtrhnutie, preto s kolieskom pracujte opatrne.

Zapojenie
Obtiažnosť: vyžaduje odbornú znalosť elektrotechniky
Potrebné náradie: malý plochý skrutkovač
Časová náročnosť: 10-15 minút

1.Rozmontujte predný kryt ventilátora a rozoberte stredovú krytku, pod ktorou sa nachádza elektronická jednotka s 3 voľnými pinmi.
2.Jeden pin je označený „L“, druhý „LT“ a tretí „N“.

Ak si neviete rady so zapojením ventilátora s časovým spínačom v kúpeľni či na WC, zverte ho radšej odborníkovi.

Pokiaľ si napriek tomu chcete ventilátor zapojiť sami na vlastnú zodpovednosť, odporúčame preštudovať návod na zapojenie ventilátora s časovým dobehom.

ďalšie produkty