VPA-SQ

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Kúpeľňový ventilátor Dalap 125 ELKE MZ so svetelným senzorom a časovým dobehom

041461

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

32,38 €

32,38 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu

Ventilátor O 125 mm so svetelným čidlom a časovým dobehom je určený skôr na časté alebo občasné odvetrávanie kúpeľní, spŕch, kuchýň a úžitkových priestorov. Nízky až stredný prietok vzduchu slúži na odvetrávanie na krátke vzdialenosti s malým odporom vzduchu. Ventilátor je plne kompatibilný s potrubím a PVC príslušenstvom s priemerom 125 mm.

Svetelný senzor
O správny chod ventilátora sa stará svetelný senzor, ktorý reaguje na svetlo a tmu a v závislosti od toho ovláda jeho spúšťanie a vypínanie.
Svetelný senzor môže pracovať v dvoch režimoch, zmena režimu sa vykonáva pomocou prepojky ( jumperu ) na doske.

režim ( jumper v hornej polohe)
Ihneď po zapnutí svetla dôjde k spusteniu ventilátora, ktorý pracuje po celú dobu svietenia. Akonáhle zhasnete svetlo, ventilátor pokračuje v chode po dobu nastavenú na časovači (od 15 sekúnd do 45 minút).

režim ( jumper v dolnej polohe)
Po vypnutí svetla sa ventilátor spustí na dobu nastavenú na časovači (od 15 sekúnd do 45 minút).

Časový dobeh
Časový dobeh umožňuje nastavenie doby, počas ktorej má ventilátor zostať v prevádzke po vypnutí vypínača alebo po zhasnutí svetla. Nastaviť je možné rozmedzie od 15 sekúnd do 45 minút.

Dizajn
Jeho klasický a jednoduchý dizajn sa hodí takmer do každej domácnosti. Obal aj samotná vrtuľa sú vyrobené z kvalitného ABS plastu odolného proti UV žiareniu. Vďaka zakriveniu vrtule je ventilátor veľmi efektívny.

Motor
Motor ventilátora je navrhnutý pre častú prevádzku a nevyžaduje takmer žiadnu údržbu. Je vybavený ochranou proti prehriatiu.

ďalšie produkty