STIHL

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Servisná sada pre MS 462 Zobraziť väčšie

Servisná sada pre MS 462

1142 007 4101

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

17,90 €

17,90 € za ks

ks

Detaily

So servisnou súpravou 14 pre benzínové reťazové píly STIHL môžete vykonávať jednoduché údržbárske práce na svojej reťazovej píle sami. Pravidelná štandardná údržba, ako je výmena vzduchového a palivového filtra a zapaľovacej sviečky, zvyšuje životnosť vašej reťazovej píly. A vďaka tomu môžete aj vy sami prispieť k tomu, aby boli komponenty a diely stroja chránené pred nečistotami a poškodením a aby motor vašej reťazovej píly vždy fungoval spoľahlivo a s optimálnym výkonom.

Servisná súprava 14 pre MS 462 obsahuje nasledujúce komponenty pre štandardnú údržbu:

Vzduchový filter HD2
Zapaľovacia sviečka
Palivový filter

Vzduchový filter STIHL HD2 je vhodný pre všetky prevádzkové podmienky a preto je univerzálne použiteľný. Vďaka jemným pórom ponúka veľmi vysokú kvalitu filtra a filtruje aj tie najjemnejšie nečistoty z nasávaného vzduchu. Výmenou filtra HD2 je motor reťazovej píly spoľahlivo chránený pred vniknutím abrazívneho prachu. Výkon zostáva zachovaný, spotreba je nízka a svoju reťazovú pílu STIHL môžete ďalej štartovať tak ľahko ako obvykle.

V záujme zachovania výkonu sa tiež odporúča pravidelne vymieňať zapaľovaciu sviečku. To je základ pre čisté spaľovanie v motore. Palivový filter udržuje palivo bez cudzích častíc predtým, ako sa dostane do motora. Týmto spôsobom chráni motor a zabezpečuje dlhšiu životnosť. Aj tento sa musí pravidelne vymieňať, aby spoľahlivo fungoval.

Na výmenu vzduchového filtra a zapaľovacej sviečky je najlepšie použiť praktický kombinovaný kľúč, ktorý ste dostali s reťazovou pílou STIHL. Kartónový háčik je integrovaný v balení samotnej servisnej súpravy. To vám umožní jednoducho vybrať a vymeniť palivový filter. Nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje.

ďalšie produkty