STIHL

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Servisná sada pre MS 231, MS 251 Zobraziť väčšie

Servisná sada pre MS 231, MS 251

1143 007 4100

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

17,90 €

17,90 € za ks

ks

Detaily

So servisnou súpravou 15 pre benzínové reťazové píly STIHL môžete vykonávať jednoduché údržbárske práce na svojej reťazovej píle sami. Pravidelná štandardná údržba, ako je výmena vzduchového a palivového filtra a zapaľovacej sviečky, zvyšuje životnosť vašej reťazovej píly. A vďaka tomu môžete aj vy sami prispieť k tomu, aby boli komponenty a diely stroja chránené pred nečistotami a poškodením a aby motor vašej reťazovej píly vždy fungoval spoľahlivo a s optimálnym výkonom.

Servisná súprava 15 pre MS 231 a MS 251 obsahuje nasledujúce komponenty pre štandardnú údržbu:

Fleece vzduchový filter
Zapaľovacia sviečka
Palivový filter

Vliesový filter STIHL ponúka dobrú kvalitu filtra pri rôznych prevádzkových podmienkach. Hrubé čiastočky nečistôt sa zachytávajú na povrchu, zatiaľ čo jemné čiastočky nečistôt zostávajú vo vnútri filtra. Vďaka tomu je motor reťazovej píly spoľahlivo chránený pred vniknutím abrazívneho prachu. Výkon je zachovaný, spotreba je nízka a môžete pokračovať v jednoduchom štartovaní vášho stroja ako obvykle.

V záujme zachovania výkonu sa tiež odporúča pravidelne vymieňať zapaľovaciu sviečku. To je základ pre čisté spaľovanie v motore. Palivový filter udržuje palivo bez cudzích častíc predtým, ako sa dostane do motora. Týmto spôsobom chráni motor a zabezpečuje dlhšiu životnosť. Aj tento sa musí pravidelne vymieňať, aby spoľahlivo fungoval.

Na výmenu vzduchového filtra a zapaľovacej sviečky je najlepšie použiť praktický kombinovaný kľúč, ktorý ste dostali s reťazovou pílou STIHL. Kartónový háčik je integrovaný v balení samotnej servisnej súpravy. To vám umožní jednoducho vybrať a vymeniť palivový filter. Nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje.

ďalšie produkty