Hybridné meniče DC/AC

Výrobcovia

Zobrazené produkty

12V/1600VA/70A-16A menič/nabíjač Victron Energy EasyPlus C Zobraziť väčšie

12V/1600VA/70A-16A menič/nabíjač Victron Energy EasyPlus C

4281

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

985,61 €

985,61 € za ks

ks

Detaily

- multifunkčný EasyPlus je výkonný DC-AC striedač / invertor / s čisto sínusovým výstupným napätím, so sofistikovanou adaptívnou nabíjačkou batérie a ultra rýchlym prepínačom slučky napájania / bypassu /. Striedač je umiestnený v hliníkovom kompaktnom kryte.
- EasyPlus je na AC vstupe vybavený ističom, čo ho odlišuje od MultiPlus,
- EasyPlus je vybavený štyrmi AC výstupmi. Jeden výstup zabezpečuje dodávku energie k spotrebičom iba v prípade pripojenia na sieť (napojenie napríklad bojlera). Napájanie spotrebičov napojených na tento výstup neprebieha z akumulátorov. Ďalšie tri výstupy sú vybavené funkciou, ktorá zaistí dodávky energie bez prerušenia. MultiPlus prevezme napájanie pripojených spotrebičov v prípade výpadku siete alebo generátora. To sa deje tak rýchlo (menej ako 20 milisekúnd), že počítače a ďalšie elektronické zariadenia budú aj naďalej fungovať bez prerušenia. Všetky výstupy sú vybavené prúdovým chráničom a ističmi na prednej strane zariadenia, čo je hlavný rozdiel oproti obdobnému zariadení MultiPlus.
- prakticky neobmedzený výkon až 6 EasyPlusov môže pracovať v paralelnom zapojení s celkovým výkonom až 7,8 kW / 9,6 kVA a nabíjacou kapacitou až 420 A,
- tri jednotky môžu byť konfigurované pre trojfázový výstup,
- unikátne vlastnosti funkcie PowerAssist. EasyPlus zamedzí preťaženie výkonovo obmedzeného striedavého / AC / zdroja prúdu. Ak by malo dôjsť k preťaženiu zdroja prúdu bude v prvom rade automaticky znížený nabíjací prúd batérie. V druhom rade potom dochádza k posilneniu výstupného výkonu pripojeného generátora alebo miestneho napájanie / napr. prúdovo obmedzené el. prípojky / výkonom odoberaným z batérie.
- hlavný výstup poskytuje výkonné nabíjanie akumulátorov prostredníctvom systému "adaptívneho nabíjania". Softvér riadi trojstupňový automatický proces dobíjania tak, aby vyhovoval stavu batérie, a pridáva štvrtú fázu dobíjanie udržiavacie nabíjanie. Okrem tohto, EasyPlus môže nabíjať druhú batériu pomocou nezávislého výstupu dobíjania určeného napr. pre štartovacie batérie generátora,
- pre nastavenie parametrov a pre zobrazenie aktuálneho stavu jednotky sa používa PC komunikačné rozhranie MK2-USB.
- základné technické dáta:
pracovné DC napätie: 12V,
trvalý AC výkon pri 25°C: 1600VA (nelineárna záťaž, činiteľ výkyvu 3: 1),
trvalý AC výkon pri 25°C: 1300W,
maximálny nabíjací DC prúd: 70A,
maximálny odber AC prúdu (zo siete, generátora): 16A.

ďalšie produkty