Chemické výrobky

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Wire Glue lepidlo elektrovodivé 9ml Zobraziť väčšie

Wire Glue lepidlo elektrovodivé 9ml

S159860

Skladom: 2 ks ks

Skladom

9,89 €

9,89 € za ks

ks

Detaily

Elektrovodivé jednozložkové lepidlo Wire Glue je určené pre vývoj, výrobu a opravy elektronických zariadení. Pre servisy, rádioamatérov, modelárov, kutilov a výskumníkmi. Umožňuje tvorbu vodivých ciest či opravy dosiek plošných spojov, vytváranie rezistorov pre napájanie LED, tienenie. Nanáša sa tenkou tyčinkou, ihlou, štetčekom. Má dobrú adhéziu na mnoho povrchov. Môže nahradiť spájkovanie v nízkonapäťových či nízkoproudových elektrických zariadeniach umiestnených ako vo vnútornom tak i vonkajšom prostředí.Toto elektricky vodivé lepidlo obsahuje častice špeciálne vyrobeného mikro uhlíka a spojivo na vodnej báze.

Elektrovodivé lepidlo Wire Glue je vhodné pre aplikáciu pri izbovej teplote od 4 ° C vyššie a kde teplota v nasledujúcich 24 hodinách po aplikácii neklesne pod 2 ° C Wire Glue je trvanlivý, odolný počasiu a niektorým chemikáliám a olejom. Neobsahuje olovo. Doporučená hrúbka suchého lepidla je cca 0,15 mm.V praxi to znamená, pri malej vzdialenosti oboch prepojovaných povrchov môže byť zaistený odpor o okolo jedného ohmu.

Pred použitím dôkladne premiešajte. V prípade potreby môžete pridať niekoľko kvapiek vody.


Elektrická vodivosť (ASTM D257) - 13.16 ohm x cm-3
Špecifická hmotnosť - 0.6 g x cm-3
Farba - čierna
Čas sušenia (ASTM D 1640-69) na dotyk - 2 hod.
Čas sušenia (ASTM D 1640-69) kompletne - 12 až 48 hod. Čas závisí od teploty, relatívnej vlhkosti, hrúbke povlaku a od typu substrátu.
Aplikačná teplota - 4 ° C až 43 ° C
Prevádzkové teploty - trvalo -18 ° C do + 83 ° C
Prevádzkové teploty - krátkodobo -29 ° C do + 93 ° C
Horľavosť - bez vznietenia do bodu varu 100 ° C v uzavretom pohárika (ASTM D 93)
Obsah balenia 9ml

ďalšie produkty